Diensten


Aankoop

Als u een woning wilt kopen, komt daar veel bij kijken. U moet bijvoorbeeld weten wat de bouwkundige staat is van uw woning en wat een reële koopprijs is. Ook emoties spelen een belangrijke rol: u wilt graag een huis kopen waar u zich helemaal thuis voelt. Peters - de Jong Makelaardij begrijpt uw vragen en wensen als geen ander en dient u graag van advies bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis.


Verkoop

U wilt uw huis graag verkopen voor de best mogelijke prijs of misschien heeft u juist redenen om uw huis snel te willen verkopen. Ons kantoor zorgt er altijd voor dat uw woning op een goede manier verkocht wordt. Presentatie van uw woning is daarbij essentieel. Mensen die geïnteresseerd zijn in uw woning krijgen niet alleen een heldere verkoopbrochure met professionele foto’s, maar kunnen ook rekenen op extra aandacht tijdens een bezichtiging. Zo nodig zorgt Babette voor een aantrekkelijke aankleding van uw woning, zeker als die leeg staat. Op internet is uw woning voor een optimaal bereik te vinden op www.funda.nlwww.mva.nl en op www.petersdejong.nl.
 

Taxeren

In veel situaties heeft u een gedegen taxatierapport nodig. Bijvoorbeeld als u een woning wilt kopen, de hypotheek wilt oversluiten of verhogen, een verdeling van de boedel wilt maken of bij een nalatenschap. Peters - de Jong Makelaardij verzorgt voor u op deskundige wijze een uitgebreid en zorgvuldig taxatierapport. Het kantoor is aangesloten bij de NVM en het NWWI en het rapport wordt dan ook bij elke geldverstrekkende instelling geaccepteerd.
 

Veiling

Peters – de Jong Makelaardij biedt u deskundige begeleiding bij een aankoop of verkoop op de Amsterdamse Onroerend Goed Veiling.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring